resim
Kazım Ersun Yanal
Görev:Teknik Direktör
Takım:Amed SK
Yaş:62
Uyruk:Türkiye
  • 1758
    takımları sezonların ilk ve ikinci yarılarında iyi olarak başlayan ama sonra havası ve etkisi sönen aslen kondisyoner olan teknik direktör.

    takımlarını ufak kaçak deliği olan şişme koltuklara benzetirim. şişirince oturursun ve oh ne güzel ne rahat dersin. sonra bir bakmışsın sönen şişme koltuğun içine gömülmüşsün. çünkü sönmüştür.

    fatih terim'i de taklit etme eğilimi de yok değildir. fb'ye bu 2. gelişinde ilk kamp döneminde fatih terim'in igtv'de verdiği videolara benzer videolar yapmaya çalışıp eline yüzüne bulaştırmıştı. yanına bile yaklaşamamıştı.

    fatih terim ise ender de olsa bazı maçlarda oyuncularını sahada ve/veya taraftarını uyurken görürse onları uyandırmak için kenarda coşar ceza yer tribüne yollanırdı. o maçlarda takım kendine gelir ve taraftarla bütünleşince rakibini ezerdi. 23 şubat 2020 fenerbahçe galatasaray maçında da ersun yanal'ın buna benzer bir şeyi denediğine neredeyse eminim. bunu denedi ama takımında tık yoktu. ne taraftarı ne de oyuncuları yokluğunu bile farketmedi.*
App Store'dan indirin Google Play'den alın