• 56
    soğuk kış günü maça gidiyor musun?
    bileti eline bedava geçse, otobüs bedavaya ayarlansa dahi erzurum'a deplasmana gider misin?
    takım puan durumunda çok geriye düştüğü zaman yine tribünde yerini alıp bağırıyor musun?*
    hiç kadıköy deplasmanına gittin mi? hoparlörden sesini bastıracak ve kulaklarına zarar verecek seviyede verilen elektronik ıslık, kilitli tuvalet kapıları, yan tribünden atılan sidik torbaları gibi insanlık dışı muamelelere maruz kaldın mı?

    şu yukarıda yazdığım 4 tane sorudan en az 3 tanesine hayır diye cevap veren taraftarın 4 tanesine birden evet cevabı veren taraftarın kazanılan derbi sonrası okuduğu besteyi eleştirmesini inanılmaz absürd buluyorum. isteyen istediği kadar ofsaytlasın umurumda değil. daha önce de dedim. ben bu adamların biriyle karşılıklı otursam 10 dk sohbet etmeye bile katlanamam. ama bu adamlar galatasaray uğruna benim hayatta katlanamayacağım öyle şeylere katlanıyorlar ki bu durumda bana sadece saygı duymak düşüyor. bir çoğunuzun durumu benden farklı olmayan sizler için de bu durum aynı olmalı.

    o adamlar bizlere göre kat kat fazla cefa çekiyorlar. sevinirken de sevinçlerine o cefadan bir şeyler katmak istiyorlar belli ki. aynı yollardan geçmediğimiz adamlara yolun sonunda aynı cümlelerle sevinmiyoruz diye tepki göstermek çok saçma.
App Store'dan indirin Google Play'den alın