resim
Ryan Henk Donk
Takım:-
Mevki:Stoper
Yaş:38
Boy:1.92
Uyruk:Surinam
  • 3300
    2016'nın ocak ayında bize geldi, 2 yıl neredeyse top oynamadı. haklı olarak gamsızlıkla suçlandı ve tudor bu herifi kadro dışı bırakınca herkes mutlu oldu.

    2018'in ocak ayında fatih terim geldi, ''ndiaye gitti, seni oynatacağız.'' dedi adam taş gibi oynadı. sezonun kilit oyuncularından biri oldu. unutulmaz performanslar sergiledi.

    herkes ''tamam ya işte 3-4 ay faydalı oldu.'' diye düşündü. sonra 2018/2019'da forvetsizlikten hoca kendisini forvete attı, galibiyeti getirdi. hoca kendisini forvete attıkça ya attı ya attırdı. sezonun en kilit bölümünde bu kez ndiaye de varken yine de kendisi sahaya çıkıp taş gibi topunu oynadı.

    herkes ''artık yaşlandı ama belki 3-5 maç iş yapar.'' diye düşünürken, bu sezon da* luyindama'yı kaybettik ve onun yerine de tabii ki donk geçti. 3 aydır neredeyse hiç sırıtmadan oynuyor ve hatta savunma lideri gibi oynuyor.

    performanslarının yanında yaydığı enerji, takıma ve hocaya olan aidiyeti, taraftarla ilişkisi, sahanın her yerinde arkadaşlarını savunmasıyla resmen taraftarın sevgilisi oldu lan adam. bu kadar önemli bir gol* ancak bu kadar güzel bir hikayeye yakışırdı. öyle kritik anda öyle bir soktu ki kafayı sanki skoru 1-1'e getirmedi de galatasaray'ın o lanet stadyumdaki makus talihini kırdı. ayağına, yüreğine sağlık be donk.
App Store'dan indirin Google Play'den alın