resim
Radamel Falcao García Zárate
Takım:Rayo Vallecano
Mevki:Santrfor
Yaş:38
Boy:1.77
Uyruk:Kolombiya
  • 4720
    serdar aziz yan toplarda hata yapsa da cepheden gelen toplarda çoğunlukla vuran, bozan, en kötü rakibini sindiren bir oyuncu. zaten bunu 23 şubat 2020 fenerbahçe galatasaray maçında da denedi. maçın başında falcao'ya attığı dirsek başka bir hücum oyuncusuna gelse muhtemelen korkar ve bir daha hava topuna çıkamazdı ama falcao ne yaptı. yerden kalktı ve gülümseyerek bunlarla beni yıldıramazsın dedi. ki dediği gibi de oldu. serdar gibi sert bir stopere karşı nerdeyse hiç net hava topu vermedi. yerden gelen toplarda ise çok güzel duvar olarak ve hızlı oynayarak kontra ataklar yakalamamıza sebep oldu. 23 şubat 2020 fenerbahçe galatasaray maçının 45. dakikasında belhanda biraz daha akıllı olsa belki de ilk yarıyı önde kapatabilirdik falcao'nun başlattığı atak sayesinde.

    ayrıca en fazla es geçilen konu alan açması. gerçekten futbolu bilen bir oyuncu. onyekuru'yu defans arkasına rahat sarkabilmesi için, iki defans oyuncusunun arasının açık olması ve diğer bek veya stoperin kademeye girememesi gerekir. 23 şubat 2020 fenerbahçe galatasaray maçında ben bir kere bile serdar ile onyekuru'nun karşılaştığını hatırlamıyorum. çünkü falcao serdar'ı maç boyunca gezintiye çıkardı. bu da dediğim gibi serdar'ın neredeyse hiç kademeye girememesine sebep oldu.

    attığı penaltı ise gerçekten bizim için atılan en zor penaltılardan biriydi. biz o sahada, altı pastan kaç kere gol kaçırdık, kaç kere direğe vurduk, penaltılardan daha kolay pozisyonları harcadık hatırlamıyorum. böyle bir sahada böyle bir dakikada yaklaşık 6 aydır beri her kesimden tepki gören bir oyuncunun bu kadar sakin kalıp golü atması maça bakış açısını, konsantrasyonunu ve büyüklüğünü gösteriyor zaten.

    bir de son olarak, sizden ricam, ne olur sürekli sezon sonu gitsin tarzı şeyler yazmayın. hakikaten sıktı artık. adamın başlığına ne zaman girsek birileri sezon sonu gitsin diyor. ya bi sezon bi bitsin, bi transfer politikamıza bir bakalım. neler yapabiliyoruz görelim. sonra en doğru karar verilir zaten.
App Store'dan indirin Google Play'den alın