aynı isimdeki diğer başlıklar:
  • 11
    bundan sonra voleyi izleyeni öpsünler. kardeşim galatasaray fenerbahçe'yi 3-1 yenmiş kadıköy'de 21 yıl sonra. ali ece galatasaray diyor, serdar ali çelikler '' dur sonra konuşuruz bölme beni diyor'' ve tam 5 part fenerbahçe konuşuluyor. 6. part galatasaray ve trabzonspor beraber konuşuluyor, 7. part trabzonspor ve biraz beşiktaş 8. part beşiktaş ve trabzonspor konuşuluyor.

    tam bir saat fenerbahçe'yi konuştular ve konuştukları konular derbiyle alakasız. aptal aptal konuşmayı marifet sanıyorlar afedersiniz bir yerleri kalkmış. bak aşağıya yazıyorum konuştuklarını boşuna para kazandırmayın. zaten az önce takiptende çıktım vole kanalını biraz galatasaraylıyım diyen takip etmez.

    fenerbahçe'nin 99 yılından beri her yıl nasıl kazandığının geniş açıklaması.
    fenerbahçenin kadrosunu aziz yıldırım zamanında nasıl daha iyi hale getirdiği ve 3 temmuz ile fenerbahçe'nin kadro kalitesinin nasıl düştüğü.
    fenerbahçe'nin stadının daha önce bitirilmesi.
    fenerbahçe başkanına tavsiyeler,
    aziz yıldırım'ın nasıl kabadayılık yaptığı, ali koç'un aziz yıldıram'a özeniyorsa yapması gerekenler.
    ersun yanal'ın hataları,
    tolgay ve performansı,
    jailson ve serdar aziz ikilisi,
    tolga'nın sol açık performansı,
    reyes ve frey'in seneye takıma geri dönecek oluşu( ne alaka ulan derbiyle!)
    ali koç'a scout ekibi tavsiyeleri,
    ali koç'a sakinleştirici terapi tavsiyeleri.

    allah sizi bildiği gibi yapsın. ulan yatacak yeriniz yok. serdar ali çeliker ve ali ece kadar boş beleş başka adam var mı acaba? biraz da futbol konuşsaydınız beyler, zahmet olacak ama.

    yap o zaman serdar ali çeliker ile fenerbahçe tavsiyeleri diye yorma bizi.
    yap o zaman ali ece ile ben fransızca biliyorum ya da premier league özel ona hitap edenler izlesin.

    ayıp ya kazanan bir takım var ortada, hem ayrıca derbi maçı ve 21 yıl sonra gelmiş bu galibiyet, biraz yüzünüz olsa seri'yi marcao'yu v.b. verilen emekleri konuşursunuz. koymuşsunuz ortaya bir tiyatro, herkese onu izletiyorsunuz. burayı okuyan 1 tane bile vole çalışanı varsa bu yazdıklarımı o ali ece'ye ve serdar ali çelikler'e söylesin. bu eleştiri boş bir eleştiri değil, en başından beri izleyen izleyen birisiyim ve sizi seven birisiyim. bu yaptığınız çok ayıp oldu ama.

    not: serdar ali'nin ve ali ece'nin volenin dışında da programlarını izleyen birisiyim(her ikisininde farklı mecralarda profgramları var). geçen haftalarda serdar ali'nin ''en son paket olur'' esprisine kahkaha atmış bir insanım. yalnız benim bile tahammül sınırlarımı aşıyorlarsa varsın gerisini kendileri düşünsün.

    sinirden programı koymamışım. https://www.youtube.com/watch?v=KcEWD78Zv8E buradan görülebilir galatasaray kaçıncı partta geliyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın