resim
Younès Belhanda
Takım:Al-Shamal SC
Mevki:On Numara
Yaş:34
Boy:1.75
Uyruk:Fas
  • 9570
    hakli nedenlerle nefret edilen futbolcu.

    hem de bu nefrete rağmen başardığı bir şey olmadığı gibi, nefret edilmediğinde de başarılı değildi.

    sözlükte kabaca 10bin entry girilmiş sadece kendi başlığına. burada kendisinden neden nefret edildiği defalarca ve günden güne yenileri eklenerek yazılmış.

    işlerin iyi gitmesi fırsat bilinerek kendisini övmek için bekleyenler ortaya çıkmış ama şu güzel ortamı ve havayı ve dahası şampiyonluk yolundaki takımın havasını bozmamak için belhanda'ya en ufak bir eleştiride bulunmayacağım.

    ancak şunu yazmadan entryi bitirmek olmaz. belhanda'yı hagi ve melo ruhu ile kıyaslamak hagi ve melo'ya edilmiş bir hakarettir. illa ki biri ile kıyaslayacaksak, belhanda anca leeds united yarı finalinde kırmızı kart gören emre belözoğlu olur. fazlası değil.

    ekleme: 23 şubat 2020 fenerbahçe galatasaray maçında şansı yaver gitti de deniz türüç kendisinden tokat yedikten sonra yere düşmedi ve kulübede arbede yaşattı. yoksa sadece kendisi kırmızı kart görüp durduk yere takımı 10 kişi bırakacaktı. sonra 2-2 mi olurdu 3-2 mi olurdu orasını bilmem ama sözlükte başlığı altındaki entrylerde bambaşka bir tablo görmemiz kaçınılmazdı.

    sene sonu bir kulübe yollarsak ffp kapsamında kardır. yoksa sözleşmesi bitince bir daha uzatılmayacağını düşünüyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın