• 5458
    23 şubat 2020 fenerbahçe galatasaray maçısonrasi sampiyonluk sansini kaybeden fenerabahce gelecek sezon avrupa kupalarina yine katilamayabilir. trabzonspor ile oynayacagi kupa maclari sonunda kaderi belli olacak. ilk 4 sansini cok zora soktugunu dusunuyorum. fenerbahce taraftari yine kampanyalara* katilirmi bilinmez ama 2020-2021 sezonu fener icin cok ama cok zor gececektir.

    * teknik direktor kim olacaksa yapmasi gerekenler
    1. kaleci transferi yapabilir. kalecileri iyi gibi gozuksede cok fazla hatali gol kalesinde goruyor.
    2. sag bek transferi yapabilir. isla temposunu kaybetti. sozlesme yenilemeyeceklerdir. dirar oynatilabilir ancak yedek sag bek alinmali.
    3. sol bek transferi yapabilir. hasan ali kaldirim ile yola cikilmaz iyi bir sol bek ihtiyaclari var.
    4. stoper transferi yapabilir. en az 2 adet iyi stoper transferine ihtiyaclari var.
    5. orta saha transferi yapabilir. ozan ve gustavo'yu yedekleyecek oyuncuya ihtiyaclari var.
    6. sag acik transferi yapabilir. net bir sag acik oyuncusuna ihtiyaclari var. ferdi sadece rotasyon olarak oynar. deniz turuc bu takimin oyuncusu degil
    7. sol acik transferi yapabilir. garry kalacakmi kalmayacakmi belli degil. sol acik yedeklenmeli transfer sart.
    8. forvet transferi yapabilir. iyi bir yedek forvet almalari gerekiyor.

    kisaca fenerbahce bu transferleri yapacak parayi nereden bulacak. vedat'tan baska satacak oyunculari yok. basketbol subesinin maliyetini de kattigin zaman onumunzdeki yil iflasini aciklayabilir. ali koc'un onumuzdeki yil bu seneki gibi cok fazla sponsor destegi saglayacagini dusunmuyorum. cok fazla prestij kaybetti. ayrica fenerbahce ffp den ceza alabilir ali koc bein sport'ta katildigi programda konudan bahsetmisti.

    sonuc olarak onumuzdeki yilda kendimize baska bir rakip bulmaliyiz. bu sene sampiyon kim olur bilinmez ama seneye tekrar trabzon ve basaksehir ile sampiyonluk yarisina gireriz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın