• 7
    mario lemina için 8 milyon euro civarına kulübü kabul edecek haberleri çıkmıştı. biraz bizim baskımız, biraz oyuncunun kalmak istemesi ile bu bedel düşer ki dün akşam instagram hikayelerinden takip ettiğim lemina, onyekuru gibi başka yerde oynamamak için arıza çıkarır, denayer gibi havaalanında yatar ama yine bir şekilde gelir.

    onyekuru zaten. florya'da doğsa, tesislerin sokağında top oynayarak büyüse bu kadar gs olurdu, özellikle hocayı babası gibi hatta belki babasından bile çok seviyor. monaco'nun da onda ısrar etmesi pek olası değil. hem monaco transferinde iyi kötü daha önceden kurulmuş bir bağlantı da var. o da diretir büyük olasılıkla.

    bu iki oyuncunun da bizden başka yerde isteyerek, mutlulukla forma giymesini ben zor görüyorum. ikisi de kulüplerine baskı yapıp "bırakın gideyim" moduna gireceklerdir. hele ki şampiyon olursak eğer cl faktörü çok büyük oynar yine.

    normalde piyasa değerleri 18 olan bu ikiliyi 12 civarına falan bitirebiliriz bence. o da belhanda + feghouli satışına bakar. diagne'den falan para beklentim yok benim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın