• 997
    o kadar çok şey yazmak geliyor ki içimden, değil satırlara, sayfalara sığdıramam. öncelikle böylesine bir zaferi bize yaşattığınız için binlerce, on binlerce kez teşekkürler aslanlar. mutluluktan ağlamanın ne demek olduğunu gösterdiniz, sizi sevmenin ne denli kıymetli olduğunu gösterdiniz, sarı-kırmızının büyüklüğünü gösterdiniz. aslında sıradan bir maç kazandık dostlar, hakemin düzgün yönetimi, derli toplu korkak olmayan bir oyun yetti. aslında daha öncede yetmişti.
    aslında gülerek, eğlenerek izlemem gereken görüntüleri acıyarak izliyorum. 32 yaşındayım, çok fener mağlubiyeti gördüm, 6-0'ı gördüm, çok kadıköy hüsranı gördüm, arenada ilk yenilgimizi gördüm, gördüm de gördüm. maç kaybettiğimiz de oldu evet ama,
    kendi otobüsünü taşlayan taraftarımızı görmedim, balkondan atlayıp deli dana gibi sağa sola saldıran başkanımız olduğunu görmedim, kendi stadını ateşe veren taraftarlarımız olduğunu görmedim, ''seni de seni seveni de sevmiyoruz'' gibi son derece faşist, bölücü bir pankart açtığımızı görmedim, istiklal marşı okunduğu esnada kameraya el işareti ile gönderme yapan bir küçük taraftarımız olduğunu görmedim. ellerindeki tek oyuncaklarını da böylece almış olduk. şimdi anca 20 yıl sonra anca yendiniz muhabbeti dinleriz çok çok.
App Store'dan indirin Google Play'den alın