• 989
    öncelikle maç öncesi rezalete gelirsek "seni de seni seveni de sevmiyoruz" pankartı tam bir rezalettir. bu koreografi işinin babası zaten biziz bunlar sonradan görme ve bu işi ellerine yüzlerine bulaştırdılar geçmişte. onu geçtim biz hiç bir zaman bu şekilde direkt olarak kimseye tribünlerden nefret kusmadık, hakaret etmedik. her zaman ince göndermeler yaptık , ama bu davarlar o kadar ayarsız, o kadar saygısız ve iş bilmezler ki böyle bir terbiyesizlik yapabiliyorlar. bu konuda bir kamuoyu oluşturmak farkındalık yaratmak gerekir. ayrılıkçı ve nefret içerikli bir söylemle akıllarınca her sene yaptıkları gibi provakasyon yapmaya çalışmışlardır.( bu arada muhammed ali - rocky koreografisi idi galiba ona söleyecek bir şeyim yok bizim yaptıklarımızla denk görüyorum onu tıpkı https://images.app.goo.gl/9aPCUVpvaN5NufXF8 burdaki koreografimiz gibidir bence.)
    ama maça gelirsek şu maçın santradan itibaren anlatılmaya başlansa o kadar çok hikayesi var ki ;
    -ilk 10 dk kaçırdıklarımız
    - halil umut ve var ekibinin uydurduğu penaltı
    -ilk devrede oynadığımız güzel oyun
    -ikinci yarının başındaki her zaman ki yorgunluğumuz düşüşümüz ve suni fener baskısı
    - fener taraftarı ve oyuncularının sahadaki arsızlıkları algı yaratma çalışmaları ve sürekli zırlamaları( ki maçtan sonrada başta ozan tufan denen mal olmak üzere devam ettiler buna )
    - geç gelen oyuncu değişkliklerimiz ( hatta gelmeyen )
    - onyekuru'nun kaçırdıkları
    -belhanda'nın gider ayak ortalığı karıştırması ve gider ayak lan yine mi maçın içine ettin dedirtmesi
    - muslera'nın kurtarışları ( cidden allah'ın lütfu bu adam bize aptallaştığımız zamanda ne zaman gerek olursa sorumluluk alıyor ve takımı oyunda tutuyor can suyu veriyor camia olarak teşekkür etmeliyiz en güzel şekilde jübilesini yapmalıyız.)
    daha bir sürü şey yazılabilir bir de kırmızısını es geçti bence fener'in.
    ama hiç birinin önemi yok bu karaktersizler bunu çoktan hak ettiler öyle arsız, öyle kendini beğenmiş ve kibirliydiler ki bu maçı bu arsızlıklarını gördükten sonra kaybetseydik, bu seneye kadar hiç üzülmemiştim ama bu sene üzülecektim cidden. beter olsunlar gün yüzü görmesinler sezon başından beri ağababalarıyla birlikte çok uğraştılar bizi karıştırmak ve kışkırtmak için ama şimdi kendi pisliklerinde boğuluyorlar. sözde kralları ersun gidiyor ondan sonra sırada vizyoner başkanları var oda kaçacak. galatarasay ile uğraşanın gerçekten çocuğunun olmayacağının en büyük kanıtı bu sıfatsızlar.
    ancak bizim işimiz bu işe yaramazlar değil bu adalar bize denk değil çünkü,bizim hedefimiz sezonun başından beri belli hedef23. bundan sonra diğerleri düşünsün çünkü galatasaray emaneti olan o liderliği ve şampiyonluğu almaya geldi deyin onlara....
App Store'dan indirin Google Play'den alın