• 963
    oyuncularımız fatih hocanın maçtan önce yaptığı planları tamı tamına sahaya yansıttılar. son bölüm haricinde rakibe kalemizi göstermedik.
    20 yıldır sinsice faullerle, ortamı gererek bizi sahada sindirmeye çalışan fenerli oyunculara hakem bu maçta müsaade etmedi.
    donk çok büyük karakter. melo edasıyla oynadı, soğuk kanlılığını koruyarak psikolojik üstünlüğümüzü kaybetmemeizi sağladı. marcao penaltı pozisyonunda muazzam bir hamle yaptı ama hakem penaltıya çoktan ikna olmuştu.
    saracchi maçın en etkisiz ismiydi. alıştığımız ekstra işleri yapamadı. fiziken yetersiz kaldı. savunmada birkaç yerinde müdahalesi oldu. mariano yükselen formunu devam ettirdi. pas trafiğine katkı sağladı ve kanadında geçit vermedi.
    seri maçın en iyilerindendi. kariyer maçlarından birini oynadı. belhanda maça çok iyi başladı ama karakteri bu tarz maçları kaldırmıyor maalesef. ömer yine mücadelesiyle göz doldurdu. orta saha oynadığı zaman pas tekniği yetersiz kalıyor, mecbur kalmadıkça kanat oynatılmalı.
    onyekuru maçın hikayesini yazan isimlerin başında geliyor. kaçırdı, kaçırdı, penaltı yaptırdı, kaçırdı, kaçırdı ve en sonunda attı. geçen seneki gücünde olsa bugün çok rahat hattrick yapardı.
    soso klasını ve tecrübesini sahaya yansıttı. şampiyonluk modunu açmış bir feghouli bu takımın vazgeçilmezidir.
    falcao beklediğimden daha diri bir görüntü çizdi. duvar olma işini iyi yaptı ama pozisyona girmeyi başaramadı.

    muslera; seni veren allah'a şükürler olsun.

    bu yolun sonunu hepimiz çok iyi biliyoruz. potaya girmiş bir galatasaray varsa eleştiriyi bir kenara bırakıp sonsuz destek zamanı gelmiş demektir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın