• 447
    maç için konuşmak gerekirse ilk önceliğimiz maçı on bir kişi bitirmek olmalı.

    öne geçersek hocadan ahmet çalık hamlesi bekliyorum. eğer bu avantajı son yirmi dkda sağlarsak seri yerine, daha önce 60 gibi sağlarsak belhanda yerine. böylece donk'u öne alıp orta sahada fizik avantajını da tamamen almış oluruz. onun dışında adem ve emre akbaba hamleleri zaten belli.

    burada demeyeyim diyorum ama belirtmeden geçemeyeceğim nokta şu. ligin bitimine daha var. kaybedeceğimiz 3 puan bizim için önümüzdeki haftalarda -inşallah olmaz- kaybedeceğimiz 3 puandan daha kıymetli değil. yenilirsek zaten yirmi senedir yeniliyorduk der geçeriz. ama fenerbahçe için durum aynı değil, üzerlerinde baskı daha fazla. mağlubiyet demek onlar için lige havlu atmak, ersun'un ve ali koç'un koltuklarının tehlikeye girmesi ve daha nice kaosların başlangıcı olabilir. bu maçı ligin bitimine 3-4 hafta kala kadıköy'de oynamak yerine ne isterdin dense, maçı daha erken oynamak ve gustavo-emre ikilisinin olmaması derdim. çünkü kaybın telafisi var ve kazanmak demek lig için bizi favori yapar. dünkü maç* da berabere bittiği için, bugün alınacak bir beraberlik de bize bir şey kaybettirmez.

    kadrolara bakıyorum, ortasahada sindirebileceğimiz bir fenerbahçe var. emre ve gustavo'nun yokluğu lemina'dan daha büyük kayıp fenerbahçe adına. defansları acemi, kaleci desek öyle. vedat-kruse ikilisine dikkat ederek istediğimiz sonucu rahat alabileceğimiz bir maç.

    dileyelim ki fahiş hakem hatası olmasın, maç bittiğinde hakem değil futbol konuşulsun. umarım üç puanı alan galatasaray'ımız olur.
App Store'dan indirin Google Play'den alın