resim
Halil Umut Meler
Görev:Hakem
Yaş:37
Uyruk:Türkiye
Görev Aldığı Maçlar
  • 352
    federasyonun 23 şubat 2020 galatasaray fenerbahçe maçı'na vererek ateşe attığı hakem. şimdi öncelikle kendisi benim eyyamcı olarak kodladığım bir hakem değil henüz, genç bir hakem ve henüz tabiri caizse kaşarlaşmamış. lakin, ondan adaletli bir maç yönetmesini kesinlikle beklemiyorum. var olan durumu ve fenerbahçe'nin son haftalardaki ağlamasını göz önüne alınca yarın sol framede adını sıklıkla göreceğimizi düşünüyorum.

    diyelim ki gs bir gol attı ve 1-0 öne geçti. sonra maçın ilerleyen dakikalarında da bir fbli oyuncu topa ceza sahasında elle müdahale etti, penaltı çalabilir mi? kesinlikle hayır, tam tersi olsa direk penaltı çalar mı, evet. türkiye'de işler böyle yürüyor, hakemlerden çok ağlarsan hakemler sana zor maçlarda eyyam yapar, bu ne yazık ki bir ahlak halini aldı. bu rezilliğe artık taraftarlar bile dayanamıyor. bu sezon zannedersem beşiktaş gençlerbirliği maçında bjk taraftarı hakemin beşiktaş lehine eyyam yapmasını protesto etti, artık düşünün yani.

    ali koç son 2 haftada mobeseye bile konuşurken şimdi bu genç hakem nasıl düzgün maç yönetsin. muhtemelen yarın gri pozisyonlarda hep gs aleyhine düdük çalacak. eğer gs ağlamış olsaydı ve maç bizim statta olsaydı bu sefer de bizim lehimize düdük çalardı.

    sözün özü yarın özellikle maçın başında geriye düşmezsek bizi fena halde doğrar diye düşünüyorum.

    maç sonrası edit: halil umut meler kaşarlaşmamış bir kişi olduğunu gösterdi. umarım gelir gs'ın içerde oynadığı maçı da böyle yönetir, yeneriz yeniliriz önemli değil, önemli olan adalet. kendisini tebrik ediyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın