• 325
    bu maçı biz kaybedersek, 22 şubat 2020 beşiktaş trabzonspor maçını da trabzon kazanırsa, trabzon %90 olasılıkla şampiyon olur. yıllardır istenen bir durum bu zaten. bu sene de trabzon'un iteklendiği iyice ayyuka çıktı. bu nedenle bu maçı kazanabileceğimizi zannetmiyorum. beraberlik bile zor bir durum.

    ali koç 2 aydır hüngür hüngür ağlıyor. biz 6 maçtır kazanıyoruz. taraftar nispeten sakinleşti. yani bu maçı fener alırsa bizim tarafımızda büyük bir galeyana gelme durumu olmaz. ama fener kaybederse ya da kazanamazsa ali koç'a yol görünür. bunun isteneceğini de zannetmiyorum açıkçası.

    diğer taraftan bjk yarıştan neredeyse tamamen koptu. buradan değil şampiyonluk, ilk 2 yarışı bile vermesi pek olası değil. taraftar zaten durumu kabullenmiş. böyle olunca kendi evinde trabzon'a yenilmesi büyük bir sorun yaratmaz.

    burada oyunu bozabilecek sadece biz varız. ama bizim de o gücümüz yok. hakemleri de yenecek bir takım değiliz. daha biraz dişli bir rakibi, kendi evimizde yenmekte bile zorlanıyoruz.

    bu açıdan bakıldığında ben 2-1, 2-0 ya da 3-1 gibi bir gibi bir fener galibiyeti görüyorum bu maçın sonunda. sonra da fener gider, haftaya puan kaybeder ve böylece trabzon nisan sonu kupayı kaldırır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın