EuroLeague 25.Hafta Maçı
22:30 Audi Dome
63 - 88
  • 1
    euroleague normal sezon 25. hafta mücadelesi. saat 22.30'da başlayacak ve bein sports 3'ten canlı olarak yayınlanacak.

    ulusal kupalar nedeniyle verilen aranın bitimiyle birlikte euroleague kaldığı yerden devam ediyor. efes bilindiği üzere basketbol türkiye kupası çeyrek finalinde daçka'ya elenmişti. bir başarısızlık hali söz konusu gibi görünse de bu bir açıdan efes adına iyi bile oldu. takım oldukça yorgundu ve birtakım sakatlık sorunları için zaman gerekiyordu. dolayısıyla türkiye kupasından elenmiş olmak ergin ataman'ı çok da fazla üzmemiştir diye tahmin ediyorum. yalnız bu karşılaşma özelinde şöyle bir problem var; bryant dunston ve shane larkin sakatlıkları sebebiyle, doğuş balbay ve tolga geçim milli takım kampında olmaları nedeniyle yoklar. vasilije micic'in durumu ise ısınmada netleşecekmiş. normalde buğrahan tuncer'le sertaç şanlı da olmayacaktı milli takım kadrosunda olmalarından ötürü lakin tbf bu iki oyuncuya euroleague izni verdi efes'in kadro sıkıntısı dolayısıyla. tabii bu oyuncular hafta başından beri efes'le antrenmanlara çık(a)madılar, milli takım kampındaydılar. ergin hoca da birkaç gün önce, "ritmimizi kaybetmiş olmamızdan dolayı endişeliyim, bir süredir tam kadro idman yapamadık ve bu bizi etkiledi" tarzında bir demeç verdi medyaya. göreceğiz bakalım gidişatı...

    rakip şu an euroleague'in sondan bir önceki sırasında bulunuyor fakat buna rağmen hala playoff şansı var. müthiş rekabetçi bir sezon oluyor. ayrıca kendi sahalarında oldukça sert de oynadıklarını belirtmek lazım. kağıt üstündeki kadro kalitesi ise bulunduğu konumu kesinlikle hak etmiyor.

    önemli sakatların olması ve milli takım kampının etkisi gibi faktörler nedeniyle bayern'i önde görüyorum. efes de bayern'e kaybederse ancak böyle bir ortamda kaybeder zaten.

    dunston edit'i (he's back): http://m.anadoluefessk.org/...r/dunston-geri-dondu
App Store'dan indirin Google Play'den alın