• 335
    avrupa basketbolu ve türk basketbolu konularındaki yorumlarını başarısız buluyorum. özellikle bsl maçlarında yorumcu olduğunda fazlasıyla yanlış bilgi veriyor. misal en akılda kalıcı olanı, 25 ocak 2020 bahçeşehir koleji galatasaray basketbol maçı öncesinde ve sırasında dillendirdikleri. yorumlarını tek tek yazmayacağım fakat cidden afallamıştım. az önce de şöyle bir şeye denk geldim:

    --- alıntı ---

    beş kere üst üste final four'a kalmak, üç kere şampiyon olup 2 kere final four'a kalmamaktan daha değerli.

    --- alıntı ---

    https://twitter.com/.../1230196525155876865

    pardon? şu cümlenin obradovic güzellemesi olduğu çok açık zaten de, insan en azından ayarlı sıkar. ne bileyim, 1 şampiyonluk falan de bari be abicim. devam etmiş:

    --- alıntı ---

    obradovic seviyesinde antrenör avrupa tarihinde olmadığı için, en iyi ikincisi gelse başarısız bir sezonda hemen huzursuzluklar baş gösterir.

    --- alıntı ---

    https://twitter.com/.../1230197043815165955

    eğer bunu obradovic'in euroleague tarihinin gelmiş geçmiş en başarılı koçu (istatistik) olduğuna atfen söylediyse nema problema; ancak son 1,5 senedir ergin ataman'ın havada, karada, suda jelko tokatladığı bir ortam barizken (ki bunu daha düşük bütçeli kadrolarla yapan bir ataman'dan söz ediyoruz); dimitris itoudis'in, giannis sfairopoulos'un ve pablo laso'nun bir süredir jelko'ya sağlı sollu kroşeleri indirdiği malumken "jelko seviyesinde olan koç yok" vurgusu komik oluyor. ayrıca ne kadar takip ediyor bilmiyorum ama bu sezon fb taraftarının hatrı sayılır bir kısmı jelko konusunda oldukça memnuniyetsiz. yani en iyi ikinciye falan gerek yok o minnak huzursuzluk hali için, allah'ın üstünde olan (!) jelko da olsan sıkıntı olabiliyor hani.

    nba tahminlerinde yanıldığını okuyorum sağda solda. açıkçası son 3-4 nba sezonunu çok yüzeysel geçtiğimden ötürü bu konuda bir görüş ifade edemem kendisi hakkında ki tahmindir, yüzde yüz isabetli yorumlarda bulunacak diye bir şey yok.

    kaan kural'ı seviyorum lakin yüzünü eskittiğine inanıyorum. her yerde olunca ve çok fazla konuda fikir belirtince hata ihtimali de, payı da haliyle fazlalaşıyor. yorumculuğunu e-spor ve nba ile şekillendirmesi kendisi adına çok daha güzel olur gibime geliyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın