• 23
    programlarını takip edenler bilir, arada atarlı giderli, ince laf sokmaları olan beşiktaşlı moderatör. tipik fenerli göktuğhan argın'la yaşadığı tartışma yayında, izleyiciler önünde olmamalıydı. futbolda daha çok kadın spiker/yorumcu/moderatör olsun deniyor da bir yandan da kadılardaki bu kibirli, her istediğimi her yerde söyleyebilirim, bana kimse ders veremez, kendimi ezdirmem tavırlar çok itici. (biraz seksist gelebilir kulağa ama teşbihte hata olmazmış.)

    bilmeyenlere hatırlatmak isterim. bu tartışma öncesi taner karaman'la da soğukluk olmuş göktuğhan arasında. aynı tartışma fener trabzon maçı öncesi de yaşandı. taner, fenerli futbolcular ne yapacaklarını bilmiyorlar, bi taktikle çıkmıyorlar sahaya tarzı yorum yapmış, göktuğhan tipik fenerli edasıyla karşı çıkmıştır. analizi çarpıtmış, söylediklerini anlayamamış taner karaman'ı orada bulunmaktan soğutmuştur. burada da yine fener'in sistemi yok analizinden soğukluk olmuş. taner karaman da herhalde hep aynı terane, sikerim diyip konuktan soru almıyoruma çevirmiş yönünü.

    yahu kabul edelim futbol ortalama olarak belli düzeyin altında yaşayan insanları uyutmak için özellikle bizim gibi ülkelerde bolca tantanayla harman edilen bir endüstri. bu endüstrinin içindeki herkes ama herkes ucundan bu ucuzluğun, bayağılığın çamuruna bulaşıyor. aksini beklemeleri hata. aklı başında taraftar bu tespiti aklında tutarak olaylara bakarsa psikolojisi kesinlikle daha rahat bir hale geçecektir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın