• 471
    --- alıntı ---
    ali sami yen 1905 derneği'nin açılışında başkan mustafa cengiz'in uzattığı eli sıkmayan eski başkan faruk süren, skorer'e konuştu.

    süren, "aslında kendisine de söylemiştim. omzumda kireçlenme var ve öğleden sonra iğne yaptırmıştım. bu nedenle sabit kalması gerekiyordu. elini sıktı, sıkmadı. yorumlar aptalca. aslında eli sıkılacak adam değil! insan küfür edeceği adamla da el sıkışmaz herhalde" ifadelerini kullandı.

    --- alıntı ---

    yukarıdaki olayda bahseden kişi, eski galatasaray kulübü başkanı ve galatasaray lisesi mezunu, bahsedilen kişi ise galatasaray kulübünün mevcut başkanı. mevcut başkan ise lise mezunu değil, alaylı.

    birileri lobiden falan mı bahsediyordu? galatasaray'da lobi galatasaray menfaatleri için değil, galatasaray lisesi teamülleri ve lise erbabı için çalışır, bu durum galatasaray kulübünün aleyhine olacak olsa bile.
    medyadaki gerizekalı amigolara anlatmak lazım; "galatasaray'ın lobisinden galatasaray bile faydalanamıyor, sen ne anlatıyorsun ulan teres?" diye.

    faruk süren'e gelince, davranışı ve sözleri hiç hoş olmamıştır.

    edit: faruk süren galatasaray lisesi mezunu değil, alman lisesi mezunuymuş. benim nickim yok'a teşekkür ederim. yalnız anlamadığım, bu adam madem liseli değil, niye bir liselinin sahip olduğu özgüven ve rehavet ile böyle açıklamalar yapabiliyor? gs lisesinin kalemini çoktan kırması gerekiyordu. tuhaf olan, bu tarz açıklaması ilk de değil, daha önce de pot kırmışlığı vardı.
App Store'dan indirin Google Play'den alın