resim
Mustafa Kapı
Takım:Adana Demirspor
Mevki:Merkez Orta Saha
Yaş:21
Boy:1.75
Uyruk:Türkiye
  • 459
    18 şubat 2020 borussia dortmund paris saint germain maçında çatır çatır oynayan jadon sancho mart 2000, erling haaland temmuz 2000 ve giovanni reyna kasım 2002 doğumlu. asıl mesele şampiyonlar liginde bu seviyede forma bulmaları değil, dortmund'da düzenli ve belirleyici bir rolleri var. bu kardeş de ağustos 2002 doğumlu ve 23 aralık 2018 galatasaray sivasspor maçında forma 5-10 saniye sahaya girebildi diye seviniyoruz. mustafa ve menajeri madem gitmenin kendisi için daha iyi olacağını düşünmüş, gitsin umrumda olmaz ama giderken de düşünecek gittiğim yerde ben "gencim" diye beni pışpışlayan olur mu diye. çalışan, fiziğini geliştirenler ayakta kalabiliyor, istediğin kadar yumuşak bileğin olsun, rüzgarıyla seni devirecek fizikte olanlarla oynayamazsın. merih demiral örneği pek kendisine uygun bir örnek değil, merih fizik olarak zaten gayet avantajlı bir oyuncuydu ve portekiz'deki kazanımlarıyla aldı yürüdü. alanyaspor'a geldiğinde zaten yumurtasının kabuğunu kırmıştı.
    biz de birkaç istisna dışında gençlere yeteri kadar şans veren bir takım değiliz. ne kadar semih, emre ve ozan örnekleri verilse de hepimiz biliyoruz ki biraz da zorunluluktan doğan şanslardı. semih ve ozan o buldukları şansı çok iyi değerlendirdi. ozan ayrıca 1 yıl içinde fizik olarak resmen evrim geçirmişti. mustafa da bu çabayı sarfedip, formayı istemeliydi. bu çaba olmaksızın ben burada oynayamıyorum bari hadi barcelona'ya gideyim diyemez. hiçbir menfaatimizin olmadığı, zerre kadar tanımadığımız küçük bir bebe galatasaray forması ile süre buldu diye sevinen insanlarız, kötülüğünü istemeyiz. kendisi ile ilgili galatasaray menfaatleri gereği beklentimiz vardı. ayrılığa dair kulüpten bir açıklama da yapılması gerekirdi de ama artık mevzusu benim için çok uzadı.
    burada çalışmadı, menajerinin aklıyla gittiği yerde çok çalışsın. başarılı olup olmaması umrumda değil, olamadığı durumda nereye döneceği de umrumda değil. belki kulübümüz kıssadan hisse kendisi özelinde yapılan hatalardan ders çıkarır. a takım profosyonel seviye ama altyapılar daha gönül bağına dayanabilir gibi geliyor. zaten memlekette altyapıların ne kadar hatır işleriyle döndüğünü biliyoruz.
    uzattım, düşündükçe ve yazdıkça daha da karamsarlaşıyorum, gündelik mevzulara döneyim yoksa başım ağrıyacak.
App Store'dan indirin Google Play'den alın