• 25
    siyasi konuşmaların olmasını çok da beklemediğim fenerbahçe başkanının yapacağı basın toplantısı.

    bunun nedeni de benim kafamda net. bir fenerbahçe başkanı pazar günü oynanacak derbiden önce çarşamba günü basın toplantısı yapıyorsa bunun siyasi konularla, trabzonspor'la falan çok da alakası olmayacaktır.

    belki a haber'in yapmış olduğu haberleri konuşabilir ama onu da zannetmiyorum.
    ali koç'un bu toplantıyı yapmasındaki sebep bana kalırsa net bir şekilde olduğunu düşündükleri hakem hataları.

    derbi öncesinde en azından bir ses çıkarıp taraftarını gazlayıp taraftar baskısı ile maçı almayı düşünmüyorsa ben hiç bir şey bilmiyorum. bütün çabası belki bu değil ama %90'ı bundan ibaret.

    kalan %10'luk kısım da ertelenen 27 ocak 2020 yeni malatyaspor - trabzonspor maçı ile ilgili yaptığı o saçma sapan açıklama yüzünden kendi taraftarının gözünde bile düşen değerini bir nebze toparlama çabası.

    işin enteresan olanı, bir basın mensubu da çıkıp şu soruları soramayacaktır kendisine:

    1 - ülkedeki siyasetin en üst düzey ismi recep tayyip erdoğan divan üyeniz, federasyon başkanı nihat özdemir eski yöneticiniz, mhk başkanı zekeriya alp koç grubu çalışanı. siz diyorsunuz ki 'bize karşı operasyon var'. bu operasyonu sizce fenerbahçeliler mi yapıyor size karşı? yapıyorlarsa neden?

    2 - başarısız olduğunuzu kabul ediyor musunuz? özellikle transfer konusunda takımda o kadar orta saha ve kanat oyuncusu varken bu pozisyonlara takviye yapıp diğer pozisyonlara (mesela sol bek) alternatif yaratmamanız bir başarısızlık değil midir?

    3 - kendinize karşı bir operasyon yapıldığını söylüyorsunuz. bu operasyonla başarınızın önünün kesildiğini söylemeye çalışıyorsunuz aslında. peki bursaspor'un eskişehirspor'un puan silme cezaları varken, federasyon başkanının "galatasaray bile olsa gözünün yaşına bakmayacağız" dediği mali disiplin kuralları varken fenerbahçe'nin bu mali disiplinden ceza almamış olması ne şekilde olursa olsun bu operasyonun aslında olmadığını, sizin kendi kendinize bir düşman yaratma çabasında olduğunuzu göstermiyor mu?

    bu sorular sorulmadığı sürece, cevaplanmadığı sürece ne konuşulursa konuşulsun boş bir basın toplantısı olacak, ali'nin içine içine ağlaması ve bunun dışından da görülmesi ile sona erecektir.

    izlemek net vakit kaybı.
App Store'dan indirin Google Play'den alın