resim
Mario René Junior Lemina
Takım:Wolverhampton
Mevki:Ön Libero
Yaş:31
Boy:1.84
Uyruk:Gabon
  • 1227
    fenerbahce maci* icin en kritik 2. adamimizdi musleranin ardindan. mademki derbiye yetisemeyecek simdi hocanin onune 2 yol cikacak demektir. ya donku one cekip stoper mevkiini allaha emanet birakacagiz yada ortasahada belhanda vs selcuk inan secenekleriyle ölümü gorup sitmaya razi olacagiz. bana soracak olursaniz iyi kotu 2 aydir birbiriyle uyum saglayan donk marcao tandemini bozmak mantikli degil. ortasahada da ya belhandayla hatali pas showa razi gelecegiz yada selcuk inanla yan pas show yasayacagiz. benim tercihim selcuk inan olurdu. en azindan daha kendini bilen bir futbolu var, frikik kullanabilme becerisi var ve bu atmosferde daha galatasarayli biri her zaman daha cok is gorur.

    en buyuk sansimiz rakibin gobeginde gustavo yerine toygay falan oynayacak. iki takim icin de en sikko alan ortasaha olarak kalacak. rakibin de bu aland dominnasyon saglayamayacak olmasi tek tesellimiz.

    beb yine de onyekurunun birazcik sansi olursa maci alacagimizi dusunuyorum. fener bastirmak zorunda. biz de akin kalip ko tradan onyekuruyu rakip sahada bos alanlara kacirma uzerine oynayacagiz. onyekuru rakibin hem stoperini hem de bekini perisan edebilecek kapasitede. yeterki hatalanmasin sakatlanmasin basina bir is gelmesin.
App Store'dan indirin Google Play'den alın