• 13
    ali koç'un fb'nin son haftalardaki kayıplarını hakemlere falan bağlayıp taraftarıyla sinerji yaratmaya çalışacağı toplantıdır. bunu nasıl yapacak peki? mağdur edebiyatı yaparak tabii ki!

    mustafa cengiz'e cevap vermeye çalışacaktır ki bu yolla taraftarının kızgınlığını bizim üzerimize yöneltme çabasına girecektir. toplantı sonrası sosyal medyadaki trolleri görün siz bir de.

    siyasete gireceğini sanmıyorum. girecek olsa bile yanlış anlaşıldım niyetim o değildi başka yönlere çekildi kötü insanlar tarafından falan deyip hükümeti yağlayacaktır. hala gidip de trabzonspor'un başarılı durumunu bakanlara falan bağlarsa ali koç'un golden shot denemesi yaptığını düşüneceğim.*

    kendi açımdan açıklamaları umrumda değil ama benim korkum kendi taraftarını galeyana getirip olaylara sebep olabilecek olması. kitlelerin damarına basmayın, onları kışkırtmayın artık! ülke ekonomik olarak berbat durumda dolar 6 tl'yi geçmiş. ülke sınırında savaş kapıda. bir de ülke içerisinde bir futbol için ortalık karışmasın! ali koç'a hiçbir şey olmaz.

    edit: bir de sörloth'un 1 maça indirilen cezasına değinecektir diye düşünüyorum.
    hepsine ek olarak bizi ve/veya trabzonspor'u hedef gösterip ötekileştirmeye çalışarak diğer kulüpleri bize ve/veya trabzonspor'a karşı cephe almaya yönlendirebilir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın