resim
Mustafa Kapı
Takım:GMG Kastamonu
Mevki:Merkez Orta Saha
Yaş:22
Boy:1.75
Uyruk:Türkiye
  • 371
    sözleşme konusunda tek eleştiri noktası alacağı maaş olabilir. sen çık oyna zaten bu kulüp hak ettiğini verir. ama sözleşme konusu daha çok oynayıp oynamama konusu gibi.

    burada hoca'dan bir açıklama üzerine konuşmak gerekiyor gibi. çünkü benim gördüğüm gelişimin durdukları, bu atalay içinde geçerli, yunus içinde, mustafa içinde. fizik olarak kendilerini geliştirmiyorlar. ozan kabağın iki fotoğrafını koyacağım buraya sadece bir kere 85 de oyunda alındı ve mesajı aldı o forma verilmedi ona aldı. maicon sakatlanmamıştı çünkü onun yerine geçtiğinde.

    hoca'nın şuan en çok ihtiyacı olan şey altyapı. en ufak bir ışık gördüğünde kadroda yer veriyor. mesela emin bayram. iyi bir oyuncu ama zamanı var ve ne durumda olduğunu görmek için hazırlık maçlarında oynattı. eğer böyle devam ederse alır formayı.

    yolu açık olsun. eğer amacı oynamak ise bu bize gösterirse çok büyük saygı duyarım. merih için ne kadar cesur bir karar dediysen aynısını mustafa içinde söylerim. oynamak istediği yere gitmek her futbolcunun hakkı. netice galatasaray'dan gidip milan'a transfer olmayacak. merih, fenerbahçe'den ayrılıp portekiz 3.ligine alcanenense'ye gitti. fenerbahçe'de, galatasaray'da kendisini göstermek farklı, alt ligde farklı. zorlu bir yolu seçti ama cesur bir karar bakalım görelim. hayırlısı olsun onun için.
App Store'dan indirin Google Play'den alın