• 855
    kurumsal bir marka algısından bahsedenlerin, anlık hezeyanlarına yenik düşerek kişisel dille paylaşımlar yapılmasına sebep olduğu sosyal medya paylaşım hesaplarımızdan bir tanesi.

    https://twitter.com/...342409085071360?s=21

    sosyal medya hesaplarından bu tarz paylaşımlar, gündem yaratmanın "çığırtkanlıkla" eş tutulduğu ülkelerde gerçekleşir. 17 yaşındaki bir çocuğu ciddiye alıp bu üslupta açıklama yapan bir barcelona, bir real madrid, bir psg göremezsiniz. futbol dünyası mustafa kapı benzeri skandallarla doludur. ancak 115 yıllık camiayı 17 yaşındaki çocuğun absürdlüklerine muhatap tutarak bir açıklama yayınlarsan, yarın sponsorluk toplantısında hiç bir küresel markayı biz ulusal lideriz, global baş altı takımız safsatasına inandıramazsın.

    ülkenin her yanında sezilen kültürel yozlaşmanın güzide kulübümüze de sirayet etmeye başladığını da gösteriyor bir yandan mevcut olay. bugün ali koç'a her televizyona çıkışında ağlıyor diyenler (ki bence haklılar dünya da benzeri yok.) kendi meselelerinin kutsiyesinde samimiyetini ve objektifliğini kaybediyorlar. ama bundan çok daha üzücü olanı yapılan "iletişimsizlik odaklı iletişim üslubununda" bir kör alıcısının olması. "bizler" bu topal satıcılara rağbet ettikçe, onlarında bizi kör alıcı yerine koyması çok doğal.

    hayatta karşılaştığın her şey hak ettiğin kadardır.

    edit: imla.
App Store'dan indirin Google Play'den alın