• 110
    kazanacağımızı düşündüğüm karşılaşma.

    ligde 5 maç üst üste kazanıyoruz ve yükselen bir form grafiğimiz var. ayrıca dün suyun karşı tarafının mağlup olmasıyla birlikte bu maça daha bir konsantre olacağımızı düşünüyorum. ayrıca şampiyonluk potasındaki takımlardan bugün trabzon-sivas maçı var.

    ilk yarıdan en az 2 farklı skoru bulup maçın geri kalan kısmında rolantiye oynayıp önümüzdeki haftaki derbiye yavaştan hazırlanırız.

    bu maçtaki rakibimiz yeni malatyaspor düşüşte olan bir takım. düşüşte olmasıyla birlikte teknik direktör değişikliğine gittiler. bu da çok işe yaramış gibi görünmüyor. ertelenen trabzonspor maçlarını çıkarırsak son 7 maçta 1 galibiyetleri (deplasmanda beşiktaş) var 1 beraberlik ve 5 mağlubiyetleri var. en dikkat çeken isimleri bifouma. bence dikkat etmemiz gereken bir isim bifouma.

    iç sahada baskın oyunumuza ben yeni malatyasporun cevap verebileceğini sanmıyorum. rahat ve baskın bir oyunla ilk yarıdan farka gidip bu maçı gol yemeden bitiririz.

    galip geleceğimizden yana bir kuşkum yok sadece sakatlık vs olmasın yeter. ayrıca onyekurunun artık form tutması gerekiyor, saracchi de bir an önce düzelse ve form tutsa iyi olur. bundan sonraki maçlarımız daha zorlu ve kritik...
App Store'dan indirin Google Play'den alın