• 150
    maçın ikinci yarısında ankaragücü 2. golü atmadan önce 2 pozisyonu harcadı ama ne harcayış.

    kemal sunal'ın şendul şaban filmini bilirsiniz. eşinin patronu evinde parti düzenler ve kocalar bir yarış yapar. şaban çuval yarışı aşamasında önde giderken karısı ile göz göze gelir ve karısı gözleriyle "patronu birinci yapmazsan kovulurum." diyordu ve şaban da bilerek yere düştü ve patronu kazandı.

    ankaragücü oyuncuları da bu harcanan 2 pozisyonda böyle gibiydi. kaleye yaklaştılar kale arkasında biriyle göz göze geldi ve o kişi "olum golü atarsan ayvağı yeriz." demiş gibi dikine kaleye giden 2 oyuncu da saçma bir tercih yaptı ve goller kaçtı.

    ankaragücü oyuncusu rodrigues maç boyu serdar aziz'in tacizine uğradı adeta ve hakem ses çıkarmadı. en son serdar aziz havada bile adamın sırtına çift daldı. ama en sonunda rodrigues'in yine saçma bir atak tercihinde şuta ayağını uzatıp topun yönünü değiştirmesiyle gol olmasını sağladı.

    bu maç kaybedilince fenerbahçe oyuncuları özgüvenini kaybedecektir. derbi havası başkadır eyvallah ama fenerbahçe taraftarı da acabalarla derbi maçına gelecek.

    biz 23 şubat 2020 fenerbahçe galatasaray maçını kazanırsak ersun yanal'ın son maçı olur.

    her şeyi geçtim gustavo çok güzel bir sarı kart gördü ve derbide oynayamayacak.

    ankaragücü takımına da bravo çok doğru oynadılar ve elindeki hızlı oyuncuları çok güzel kullanıp goller attılar. son dakikada yedikleri gol olmasaydı daha iyi olurdu tabi.

    bu arada bu serdar aziz hala nasıl sarı kart görmüyor yahu! bizdeyken çat çat gösteriyorlardı!
App Store'dan indirin Google Play'den alın