• 351
    ikinci yarıya rakiplerimizin birbirleri arasında yaptığı maçları izleyerek girdik. galatasaray ise suya sabuna dokunmadan rakiplerine nazaran daha kolay rakiplerle maçlar yaparak çerez tabağındaki antep fıstıklarının hepsini yedi. önümüzdeki haftadan itibaren tabakta pek kimsenin tercih etmek istemeyeceği çerezler (leblebi, nohut) var. trabzonspor, fenerbahçe, başakşehir ve beşiktaş maçları ile zorlu bir fikstüre adım adım ilerliyoruz.

    ligin sonu yaklaştıkca bu önemli rakipler ile karşılaşacak olmamız bizim için bir avantaja dönüşebilir. başakşehir ile şubat ayında oynamak ile nisan ayında oynamak arasında motivasyon açısından dağlar kadar fark var. terim'in başında olduğu bir galatasaray nisan ayında kolay kolay derbi vermez. şubat ayında laylomlom çıkacağımız bir maça ligin boyu kısaldığı nisan ayında daha fazla asılarak çıkacağımız hepinizin malumudur.

    o yüzden biraz bu fikstürün iyi tarafından bakmakta fayda var. rakiplerimiz de sezon sonuna doğru düşmemeye oynayan, can havliyle çelme takabilecek takımlar ile oynayacağı düşünüldüğünde çok da enseyi karartmayalım.
App Store'dan indirin Google Play'den alın