resim
Garry Mendes Rodrigues
Takım:Ankaragücü
Mevki:Sol Kanat
Yaş:33
Boy:1.73
Uyruk:Yeşil Burun Adaları
  • 2933
    adele sakatlığı sonrasında 23 şubat 2020 fenerbahçe galatasaray maçında forma giyemeyeceği açıklanan futbolcu.

    28 eylül 2019 galatasaray fenerbahçe maçında da forma giyememiş, oynamayacak olması bir avantaj olarak yorumlanmış ancak fenerbahçe takımı maçı bayağı bir sürklase etmişti.

    çünkü*;

    galatasaray pasla çıkmaya çalışan bir takımken, fenerbahçe önde baskı yapmaya çalışan bir takım. garry oynamadığında orta saha menşeili ozan tufan sağ kanatta iken emre belözoğlu orta saha 2’lisinden biriydi. sol kanatta da tolga ciğerci‘nin olması baskıyı kurmalarını kolaylaştırmıştı. maç boyunca bu soruna bir çare bulamamış ve hayal kırıklığına uğramıştık.

    lakin ilk maçta;

    onyekuru gibi defans arkasına sarkabilen bir kanat oyuncumuz, emre akbaba gibi ceza sahasına geriden koşu atabilen gol sezgisi yüksek bir ofansif orta sahamız, saracchi gibi hücum tehditi sunan tempolu bir bekimiz yoktu.

    garry’nin olmaması şu anda daha büyük bir avantaj. en çok da oyunu rakip sahaya yıkmamız gerektiğinde işe yarayacak. defansın arkasında bıraktığımız derin boşlukları tehdit edecek başka silahlarının bulunmaması, en başta mariano olmak üzere, tüm defansımızı rahatlatacaktır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın