resim
Garry Mendes Rodrigues
Takım:Sivasspor
Mevki:Sol Kanat
Yaş:33
Boy:1.73
Uyruk:Yeşil Burun Adaları
  • 2922
    fener'in sadece derbi icin degil oynayamacagi diger iki macta da kadrosunun alt ust olmasina sebep olacak bir sakatlik yasamakta olan futbolcu.

    su anda sol bekleri olmadigi icin sag kanat oyuncusu dirar sol bek oynuyor. sag bekte isla, onunde de garry rodriguez forma giyiyor. tudor taktigiyle sol aciga tolga'yi yerlestiren ersun bu sayede pres gucu yuksek ve dengeli bir takim kurmus gibi gorunuyor. en azindan dandik turkiye ligi icin durum boyle. maclarin gidisatina gore de tolga'yi oyundan alip uzaktan sut ihtiyaci dogdugunda deniz turuc'u, kanattan akmak gerektigindeyse ferdi'yi oyuna sokuyor. burada hucumda uc tane kilit isim var. ileride top tutan muriç, ceza sahasi etrafinda muriç'ten dusen toplari toplayan kruse, ve takimi tek basina ileri tasimakla mutevellit garry rodriguez. bu denklemden garry'yi cikardiginizda adamlarin hucum gucunun onemli bir kismi eksilmis oluyor.

    bu sartlar altinda ersun'un uc opsiyonu var. birincisi tecrubesiz ferdi'ye sans vermek. galatasaray gibi son haftalarda oyunu iyiye gitmekte olan ve ligin en az gol yiyen ekiplerinden birine karsi bu riski alacagini sanmam. zaten cok da risk alan tipte bir teknik direktor de degil ersun. ikinci opsiyon, deniz turuc ile baslamak. bence en olasi secenegi bu. yalniz bu durumda tolga ve deniz ile beraber asiri statik bir hucum hatlari oluyor. bu tarz bir hucum ile bize karsi o uzay futbollarini oynamalari, kendi seyircileri onunde baski kurmalari mumkun degil. ucuncu opsiyon ise dirar'i asil mevkisine cekmek. o zaman da sol beki hazreti isa sakat oldugu icin direk allaha havale etmek zorunda kalacaklar.

    oyuncunun sakatligina sevinmek dogru degil, hem de garry rodriguez gibi sevdigimiz bir oyuncunun. ancak fener gibi pamuk ipligine bagli bir kadrosu olan takimdan bir parcayi cikardiginizda tum planlarinin nasil paramparca olacagini da agzimizda puromuzla keyifle seyredecegiz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın