resim
Şenol Güneş
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:72
Uyruk:Türkiye
  • 2948
    başarılarının hemen hemen hiçbirinde fatih terim'le yarışmamış teknik direktördür. kariyerini şöyle bir inceleyelim.

    * 96 öncesi, fatih terim galatasaray'da göreve başlamadan önce trabzonspor teknik direktörü olarak epey başarılı bir şenol güneş profili var. fatih terim'den sonra trabzonspor'da başarısız olup ayrılıyor. bu dört yıllık dilimde felaket olarak tanımlanabilecek sakaryaspor ve antalyaspor maceraları yaşıyor.

    * başarısızlıklarına rağmen trabzonlu haluk ulusoy tarafından milli takımın başına geçiriliyor ve bu serüveninde genellikle başarılı oluyor. tam da fatih terim milan'dan ayrılıp galatasaray'ın başına geçtiği zamanlar.

    * fatih terim'in üçüncü gelişinden önce, malum şike muhabbetlerinin döndüğü sezonda yine başarılı bir şenol güneş var. fakat fatih terim, ünal aysal yönetiminde galatasaray'ın başına geçince yine başarısız olup trabzonspor'dan ayrılıyor.

    * fatih terim'le ünal aysal arasındaki anlaşmazlık ve yıldırım demirören başkanlığındaki federasyonun terim'i milli takım'ın başına geçirmesiyle yine bursaspor ve beşiktaş'ta başarılı bir performans gösteriyor.

    tamamı incelendiğinde, fatih terim'in süper lig içerisinde görev aldığı dönemlerde kendisinin pek bir başarısı yok ve terim olmadan gayet başarılıyken terim gelince genel olarak istifa edip ayrılmak zorunda kalmış.
App Store'dan indirin Google Play'den alın