resim
Jesse Tamunobaraboye Sekidika
Takım:Sabah FK
Mevki:Sol Kanat
Yaş:27
Boy:1.74
Uyruk:Nijerya
  • 387
    galatasaray'in; gelisime acik, dogru yonlendirilirse ve dogru kullanilirsa fark olusturabilecek ve takimi bulundugu bolgeden rahatlikla sirtlayip sahanin ilerisine tasiyabilecek potansiyeline sahip futbolcusu.

    yasi turkiyedeki futbolculara gore gayet genc. alt ligden geldi. ust seviyede* ilk kez oynuyor. kendisini gostermek de istiyor, istekli, cabaliyor. ufak tefek hamle ya da karar hatalari olabilir. kac paraya alindi ki zaten? zarar edecek bir durum yok. daha once de yazdim bu meseleyi. geciyorum.

    ama sosyal medyada gozlemledigim bir hususu da belirtmeden gecemeyecegim. kendisi yerine sahaya konulsa, birakin adam gecmeyi, ikili mucadeleye girmeyi, topa vurmayi, adim atarken bile heyecanlanip iki ayagini birbirine dolastiracak adamlarin hemen gommeye calismasi da kusura bakmasinlar da agir ahlaksizlik. biraz zaman gerekiyor. hala gelisen ve gelismesi gereken futbolcu. ha yasi ufak degil bak. bu adamin 20 yasinda bu seviyede oynuyor olmasi gerekiyor ki, 3 sene sonra kendine gelip fark yaratabiliyor olsun. ama tabii hala daha mantalite kisminda toplum olarak sorunlarimiz oldugu da apacik bir gercek.
App Store'dan indirin Google Play'den alın