• 300
    maçtaydım, gayet güzel oynadık. donk, lemina, adem ve mariano'yu çok beğendim. emre akbaba gayet akıllı oynadı. çok kaçırdık, gereksiz kaçırdık ama tribündekiler de dahil kimse üzülmedi maç sonu. böyle oynarsak şampiyon oluruz net kere net.

    alanyaspor gayet iyi takım, bazen iyi top yaptı ama genel olarak sahada alanyayı ezen bir galatasaray vardı. linnes ve feg aksadı. inşallah sarrachi iyileşir de forma şansı bulur. tribünden o kadar çok belli oluyor ki solak bek eksikliği, gerçekten inanılmaz. iyi oynamasına rağmen hazır olmayan onyekuru da çok şanssızdı. önümüzdeki malatya maçında da şans bulacak. fenerbahçe maçında da 11 çıkacak duruma gelir umarım. jesse de bariz özgüven eksikliği var. oynadıkça ritm bulur diye düşünüyorum. çok üst düzey olamayacak belki ama hızlı oyuncular her zaman fark yaratır bu ligde. seneye de gerekirse kiraya verilir ispanya 2. ligine mesela. hiç kolay değil bir anda 1. ligdeki düşme potansındaki bi takımdan büyük bir takıma gelmek.

    hakemin kim olduğunu bile bilmeden maça geldim o yüzden bi önyargım yok ama alanyaspor daha 10. dakikadan itibaren oyunu soğutmaya başladı. bariz kartlık hareketlerine kart göstermedi. marafona'nın 96. dakikada kart görmesi ise ayrı bir komedi. avrupa'lı bir hakem oyunun 50. dakikasında atmıştı kendisini. offside nedeniyle iptal edilen gol doğru geldi sanki. onda bi hatası yoktu.

    son olarak da muslera'ya değineceğim: her daim taffarel'den sonra geliyordu efsaneliği bana göre ama artık sezar'ın hakkını sezar'a vermenin zamanı geldi... kendisi galatasaray tarihinin en iyi kalecisidir artık gözümde. iyi ki varsın nando <3

    dip not: maçtan sonra store'a gidip bu sezonki formayı geç de olsa edinip arkasına adettendir ''10 hagi'' yazdırma duygusu... paha biçilemez...
App Store'dan indirin Google Play'den alın