• 292
    deplasmanda atamadığımız golden dolayı tur orada gitmişti zaten ama buna rağmen bu maçta turu geçebilirdik. şanssızlık beceriksizlik olmadı işte.

    bilemiyorum alanyaspor en son hangi maçta 3 gol gördü kalesinde. yediğimiz gol ve muslera'nın 2.yarıda kurtardığı bir top dışında bir pozisyon da vermedik hatırladığım kadarıyla.

    maçta olumsuz yan olarak bu baskıyı maçın başında skoru alana kadar yapmamamızı görüyorum. ve elendik.

    elenmemize rağmen ilerisi için çok güzel bir hazırlık maçı olduğu düşüncesindeyim. bu futbolu en iyi oynayan takım alanyaspor ve alanyaspor'a 4 gol atıyorduk az kalsın ve hatta daha fazlası. eksiklikler var mı var. ama bu maçta bu durumlarda neler yapılabileceğini iyi bir takıma karşı pratik etmiş olduk.

    elenmemizin faydası ise şu:
    kupa yarı final maçları: fb-ts ve sivasspor-alanyaspor.

    bu takımlar yıpranacak ve bizim artık tek kulvarımız kaldı. bu bizim için bir avantaj.

    elendik evet ve yapacak bir şey yok artık bu konuda. ama neredeyse yedek olan takımımızı sahasında 2-0 yenen, ligde çok övülen fb ile kadıköyde berabere kalan (penaltıyı kaçırmasalar yeneceklerdi) alanyaspor'u sahamızda 3-1 yendik. bunu da olumlu olarak görüyorum. eğer alanyaspor merkezli bir karşılaştırma yapacak olursak bu mantıkta fb'den daha iyi bir takım olduğumuzu gösterdik. ileride eksikliklerimiz de takıma katılıp takım oyunu oturunca daha da iyi olacağız.

    şu yavaş ileri çıkma sorunlarının da takım oturdukça düzeleceğini düşünüyorum.

    lig için hala ümitlerimi devam ettirmemi sağladı bu maç.

    mariano ise kırmızı kart görerek 16 şubat 2020 galatasaray yeni malatyaspor maçında cezalı duruma düştü. bu bahaneyle dinlenmesi iyi olacak. yeni malatyaspor'a karşı varlığı daha iyi olabilirdi ama yokluğunu da aramayız sanıyorum. ama bu maç gösterdi ki 23 şubat 2020 fenerbahçe galatasaray maçında rodrigues'e karşı oynarsa çok canımız yanabilir. hızlı kanatları olan takımlara karşı mariano düşünülmemeli. bir tek ona destek verecek bir oyuncu olursa olabilir. tek kalırsa o tarafımız otobana dönüyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın