• 172
    ilk 10 dakika istekli ve baskılı başladığımız ancak oyuncular arasındaki mesafelerin fazlaca olduğu bir maç. dolayısıyla 1-0'ın şokunu çabuk atlatan, bize göre futbolun doğrularını daha iyi uygulayan ve bunun sonucunda bizden daha fazla pozisyon üreterek golü de bulan alanyaspor oldu. hatta 45. dakikada muslera'yı da geçen oyuncu dengesini koruyup net bir vuruş çıkartsa devreye yenik girecektik. açık konuşmak gerekirse iyi falan da oynamıyoruz.

    ayrıca seri'nin iptal edilen golü de ofsayt maalesef. pasif ofsayt kuralı ne derece anlamlı ve burada doğru uygulandı mı belki tartışılabilir (bence anlamlı bir kural ve burada da doğru uygulandı. çünkü adem kalecinin topu kurtarmasını zorlaştıracak bir konumda bulunuyordu.) ama böyle bir kural varsa 'varda ali palabıyık var.' diyerek eleştiri yapılamaz. kuralı uyguladılar işte. ofsayt ise ofsayttır. önce verdiğimiz pozisyonların, yaptığımız bireysel hataların ve yediğimiz golün hesabını verelim. hakeme sallamak kolay.

    bir sözüm de ömer bayram'a bir ikili mücadelede de ayakta kal be adam. ben hakem olsam ömer'in ikili mücadelerinde ömer'e faul bile yapılsa inanmam abi. adam üfleyince düşüp isyan ediyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın