resim
Ali Yıldırım Koç
Görev:Başkan
Takım:Fenerbahçe
Yaş:57
Uyruk:Türkiye
  • 2439
    her konuda, ama her konuda, yetersiz olan, ülkedeki en büyük imkanlarla doğmuş birkaç çocuktan biri olmasına rağmen kapasitesi bunu doğru kullanmaya yetmemiş zengin aile çocuğu.

    kendisinin savunduğu dünya görüşü ne olursa olsun, kendisinin siyasi görüşü ne olursa olsun kötü bir insandır. üç beş tane taraftara yaranacağım diye halkı -gerçekten hiçbir doğru amaca hizmet etme güdüsü olmadan- sokaklara dökme tehdidi noktasına kadar gelmiştir. kendisinin hangi kesim tarafından hedef alındığı, kendisinin hangi siyasi görüşe ters düştüğü, kendisinin ya da kulübünün hangi kesimlerin tepkisini çektiği zerre umrumda değildir. ister cemaatçiler uyuz olmuş olsun, ister solcular hedef tahtasına koysun. ali koç için cumhurbaşkanlığı güzellemesi yapanlar vardı, atatürkçü olduğu varsayılarak, duruşu karizması vs gibi şeylerle süsleyerek. bu ülkeyi şu an olduğundan daha kötü hale getirebilecek 3-5 hayali cumhurbaşkanı adayından birisi kendisidir.

    a spor'un ya da a haber'in kendisine saldırması dolayısıyla bunun bir umut olduğunu, ali koç'un haklı ya da doğru olduğunu düşünmek ile; anayasa referandurumuna "bakın pkk da hayır diyor, işte o yüzden evet" demek arasında benim gözümde bir fark yoktur. haksızlarla daha haksızların mücadelesinde haklı olan bir taraf olduğunu düşünmüyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın