resim
Emre Akbaba
Takım:Eyüpspor
Mevki:On Numara
Yaş:31
Boy:1.80
Uyruk:Türkiye
  • 2564
    oynadığı her maçta varını yoğunu ortaya koyan karakterli bir futbolcumuzdur.

    son 1.5 yılda 2 kez sakatlık geçirdi ve ayağı çeşitli yerlerden 3'ten fazla kez kırıldı. birinde 5 ay forma giyemezken, diğerinde 8 ay forma giyemedi.

    art arda bu kadar ciddi sakatlıklar yaşayan bir oyuncu mental olarak tamamen biterdi. bu da futbolcunun kariyerini sonlandırmaya kadar giden bir durum. düşünsenize oynuyorsun ve ayağın kırılıyor. sonra tekrar oynuyorsun yine kırılıyor...

    emre akbaba ise mental olarak bırak bitmeyi, daha da hırslandı. son sakatlığında o kadar kırık olmasına rağmen beklenenden çok daha önce döndü. sakatlıktan sonraki ilk maçında* golünü attı. bu maçtan kısa bir süre sonra oynanan lig maçında da* golünü attı. yetmedi bir sonraki lig maçında da* gol attı. bunun yanında bazı maçlarda asist yapmayı da ihmal etmedi.

    fiziksel olarak eksiklikleri tabi ki olacak, sonuçta bu adam son 1.5 yılın, 1 yılını tedavi görerek geçirdi. sahaya çıktığında tekrardan sakatlanmamak için çok daha fazla dikkat etmesi gerekiyor. o da bunu rakibiyle pek fiziksel mücadeleye girmeden yapıyor. oynadıkça eminim ki bunu da atlatacaktır. sadece bu konuda biraz daha sabırlı olmamız gerekiyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın