• 1
    saat 17.30'da başlayacak olan, türkiye kupası yarı final maçı. ankara arena'da oynanacak maç, a spor ve tivibu spor ekranlarından yayınlanacak.

    iki takım da çeyrek finalde favori olan taraf değildi ve sürpriz yaptı. son haftalarda kötü oynuyorduk ama çok iyi bir çeyrek final oynadık. önemli oyuncularımızın eksikliği sürüyor ama daçka tofaş'tan daha iyi bir takım değil. tabi hafife alınacak bir takım da değil. hatta bu maçın favorisi olduklarını söyleyebilirim.

    daçka ligde bizden 1 mağlubiyet fazlasıyla hemen bir alt sıramızda bulunuyor. eurocup'ta da son maçına gruptan çıkmak için çıkacak. gayet iyi gidiyorlar. çeyrek finalde doron lamb oynamamıştı ki takımın en önemli isimlerinden biri. bizim maç için durumunu bilmiyorum. başka da önemli bir eksikleri bulunmuyor.

    seyirci desteği bizden yana olacaktır. pota altındaki mücadelelerden hangi taraf üstün gelirse o taraf maçı kazanmaya daha yakın taraf olacaktır. sezon genelinde isteksiz bir oyunumuz oldu ama istekli olduğumuz zaman da enteresan işler yapabiliyoruz. umarım çeyrek finaldeki istekli oyunumuzu sürdürürüz. takımımıza başarılar diliyorum.

    edit: düzeltme.
App Store'dan indirin Google Play'den alın