• 42
    tribünde söyleniş şekli ile arabesk bir hava oluşturmak yerine özellikle nakarat kısmında tribünü karnaval yerine çeviren şarkıdır. son zamanlarda daha büyük gruplarca söylenmesiyle birlikte gerçekten güzel bir hava yaratmıştır. özellikle 2 şubat 2020 galatasaray kayserispor maçı sonunda tüm tribünce söylendiği bir an var ki bu sezon takım+taraftar şampiyonluk havasına girdi artık diyebildiğim ilk andı benim.

    2010'lu yıllardaki her şampiyonluğumuzda o sezon tribünce sahiplenilen ve tüm tribün söylenen, tribünü ve takımı bütünleştiren bir marş olmuş ve o sezon ile özdeşleşmiştir. sanırım bu sezonun marşı da gökhan abimizin bu şarkısı olacak.

    tribünde arabesk esintilerinden en çok rahatsız olan taraftarlardan biriyim, sigara da kullanmıyorum ancak bu şarkı gibi aurası ile tüm tribünü havaya sokabilecek şarkıların tribünde söylenmesi hoşuma gidiyor. bununla birlikte taraftarlarımızın muhakkak bu şarkıdan çok daha sevdiği galatasaray marşları da vardır elbet ancak maç önü, maç esnası ve maç sonrası süreleri hesaba katılınca 120 dkya yakın bir süre orada tribünde şarkılar söyleyen taraftarların 4 satırı sürekli olarak tekrar etmesi çok mümkün olmadığı gibi aşırı derecede de sıkıcı olur.
App Store'dan indirin Google Play'den alın