resim
Emre Akbaba
Takım:Eyüpspor
Mevki:On Numara
Yaş:31
Boy:1.80
Uyruk:Türkiye
  • 2557
    tabi ki futbol profesyonel bir yapı; ama hiç kimse duyguların da içine girmediğini söyleyemez. emre akbaba herşeyden önce galatasaraylı ve taraftarı olduğu takımın formasını giyiyor. bu da takımın kazanması için, nasıl ki biz tv başında bile hop oturup hop kakıyorsak yeri geliyor saçma sapan totemler yapıyorsak emre de takımın kazanması için elinden geleni yapıyor.

    maalesef türkiye'deki futbolda duygusallık özellikle yerli futbolcular için profesyonelliğin yanında hiç de azımsanmayacak kadar önemli bir yer tutuyor. altyapıdan en üste kadar belli bir sistemi, belli bir düzeni oturtamadığımızdan yerli futbolcu tercihlerinde, böyle canını dişine takan, takımı sahiplenen, takım kaybettiğinde bizim gibi gece gözüne uyku girmeyen futbolcular fark yapıyor.

    kararından vazgeçmediğin ve tercihini bizden yana kullanmak adına direndiğin için teşekkürler cimbomun çocuğu emre akbaba. umarım bu takıma daha çok hizmetlerin olur ve takım kaptanlığına kadar yükselirsin. allah seni nazarlardan sakındırsın, çünkü senin başına bir şey gelirse biz de çok üzülüyoruz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın