• 56
    15 maçlık galibiyet serisi yapan doğu 2.'si (bir önceki franchise rekoru 12'ymiş). aynı zamanda lig lideri bucks ile lig ikincisi lakers'ın ardından lig 3.'sü.

    doğu konferansını ilk 4 içerisinde bitirecekler gibi normal sezonun sonunda. açıkçası 2019 şampiyonluğu sonrası kawhi'ı kaybettiklerinde orta veya ortanın bir tık üstü bir takım hüviyetinde olacaklarını düşünmüştüm. lowry-siakam ikilisi her ne kadar iyi bir ikili olsa da nba'in en üst düzey birkaç süperyıldızından birini kaybediyorsunuz neticede, hem parkedeki kurgu açısından hem de takım psikolojisi babında negatif faktör; ancak şanlı kanadalılar için durum böyle olmadı tabii. çetin kış şartlarıyla mücadele etmeyi bir yaşam tarzı olarak benimseyen kuzeyliler için kawhi'sızlık bir manada meydan okuma oldu, "kawhi olsa da olmasa da her şeyden önce biz iyi bir takımız" mesajını verdiler. saygı duyulası bir iş.

    böyle takımlar ya da büyük franchise'ların yanında küçük pazar olan organizasyonlar bana çok sempatik geliyor. hele bir de işin içinde başarı varsa, mmh.
App Store'dan indirin Google Play'den alın