resim
Emre Akbaba
Takım:Eyüpspor
Mevki:On Numara
Yaş:31
Boy:1.80
Uyruk:Türkiye
  • 2553
    hemen hemen son on senedir takımımızda bulunan iki üç oyunculuk bir ekip çıkıyor ekstra performansıyla şampiyonluğu getiriyor. engin baytar, yasin öztekin, johan elmander, fernando muslera, sofiane feghouli,bafetimbi gomis gibi. ancak bu oyunculardan çok azı bir sonraki sezona ya kalıyor ya da o performansı gösterebiliyor. hatta hepimizin isminde mutabık olacağımız nando dışında hiç bir oyuncu böyle istikrarlı bir performans gösteremiyor.

    fakat bu emre akbaba çok gariptir ki bireysel performanstan öte bir şey yapıyor takımımızda bu sene. adam adeta takımı sırtlayıp götürüyor ve bunu ömer bayram, adem büyük hatta hatta taylan antalyalı gibi kağıt üzerinde çok vasat isimlerle yapıyor. yani ez cümle bu adam ikinci yarının başında beri takımı oynatıyor adeta. hani derler ya emre akbaba effect görüyoruz bu sene. hem de bunu ağır bir sakatlığın ardından yapıyor.

    ayağına taş değmesin. inşallah o da muslera gibi bu performansını istikrarlı bir şekilde devam ettirir ve bu taraftarın gönlüne taht kurar.

    2020 avrupa şampiyonasında milli takımımızla da çok büyük başarılara imza atacağını düşündüğüm oyuncumuz.

    edit: bkz.'lar düzenlendi.
App Store'dan indirin Google Play'den alın