resim
Mariano Ferreira Filho
Takım:Atlético-MG
Mevki:Sağ Bek
Yaş:38
Boy:1.77
Uyruk:Brezilya
  • 2284
    2019-2020 sezonunun ikinci yarısında daha iyi oynamasının 4 sebebi vardır.

    1. fikstür:
    galatasaray’ın ikinci yarı fikstürü mükemmel. hem tam olmamış hem düşüş trendinde olan hem de kontra atak pratiği olmayan takımlarla oynadık. kısacası kötü takımlarla oynadık. oynadığımız takımların kontra atak tehdidi yoktu. rakipler tarafından fazla zorlanmadı.

    2. sistem:
    oyun sistemimiz değişti ve lemina’nın hücumda savunma arasına girmesi çıkarken kaptıralan top sayısını azalttı. diğer yandan savunmada aldığımız 4-4-2 şekliyle beraber rakiplerin 2.bölgeye kolay çıkamaması mariano’nun eksik yanı olan savunmaya dönüş problemlerini görünmez kıldı.

    3. soso:
    değişen diziliş ile birlikte sofiane feghouli‘nin kontrol ettiği defansif alan daraldı. soso’nun defansif performansı ve dikkati bu sayede artınca mariano da daha rahat oynamaya başladı.

    4. forma rekabeti:
    linnes ve şener dönünce ister istemez bir forma rekabeti gündeme geldi. dünya’nın en ahlaklı insanı bile olsa, kötü bir iş yaparken tercih ediliyorsa aynaya dönüp bakması zor olur. futbolda bu kesin kurallardan biri ve geçen yarı yedeği yoktu mariano’nun.

    16 şubat 2020 galatasaray yeni malatyaspor maçından sonra bu etkenlerle yükselen performansının sabit kalması şampiyon yarışında kalmak için anahtar maddelerden biri olacak. aynı performansı beklemiyorum zira rakipler zorlaştıkça takımımız da zorlanacaktır ancak ilk yarı performansına sakın dönme mariano...

    haydi mariano...

    son bir iş!

    #kon2antra3yon
App Store'dan indirin Google Play'den alın