resim
Mustafa Cengiz
Görev:Başkan
Doğum:25.12.1949
Ölüm:28.11.2021 (71)
Uyruk:Türkiye
  • 3306
    mahkeme kararıyla görevden uzaklaşmamalı. cengiz'den nefret de etse bunu savunmamalı hiçbir galatasaraylı.

    çünkü öyle bir durumda mesele cengiz meselesi olmaktan çıkacak ve çok daha büyük bir sorun haline gelecek.

    arda konusunda hoca evet hatalıydı. uzatması da hatalıydı.

    ama cengiz de her zaman yaptığı gibi süreci yönetemeyerek aralarında bir kriz doğmasına sebep oldu.

    ne hoca arda'yı istedi diye çıktı bu kriz ne de başkan kabul etmedi diye. bunu anlayın önce ve meseleye arda eksenli bakmayı kesin.

    terim eleştirilen 'fikir ayrılığı' başlıklı açıklamayı yaptıran isim cengiz'in bizzat kendisidir.

    o açıklama gelene kadar uzun bir süre boyunca ne duyduk başkanından ağzından? 'biz hocamızla transfer konularında her daim toplantı halindeyiz, ağzından henüz arda'nın a'sı bile çıkmadı'

    ne oldu peki sonunda? hoca çıktı ve başkanı yalanlayarak 'istedim ama kabul edilmedi' dedi.

    cengiz de bu yalanlamaya sinirlenerek iki yardımcısını da yanına alarak sırf bu konu özelinde bir basın toplantısı düzenledi ve 'fikir ayrılığı varsa yollar ayrılmadı' dedi yetmedi 2 senedir hocamız dediği adama 'sayın teknik direktör' diye hitap etti kasıtlı şekilde.

    ben başkana tek şekilde hak verebilirdim. çıkıp en başından 'hoca arda'yı istiyor evet saygı duyuyoruz ama yönetim olarak bu transfere sıcak bakmıyoruz' demesi üstüne hoca hala çıkıp bir şeyler söyleseydi işin rengi değişirdi.

    hoca arda talebi kabul edilmedi diye değil başkanın meseleyi yansıtma şekline sinirlenmiş belli ki. gereksiz diyebilirsin evet ama yapacak bir şey yok hocamızın kolay bir insan olmadığını sağır sultan bile biliyor. her yıldız kaprisli ve zordur. başkan olarak sen de sana kupalar kazandıran ve seni de beraberinde yükselten yıldızını iyi yönetmeyi becereceksin.

    sonuç olarak arda'nın gelmemesi iyi oldu hoş oldu ama bu tavır beni başkandan soğuttu ki çok da sıcak değildim zaten sırf hoca ile uyumlu şekilde çalışabileceklerine inandığım için destekliyordum ki bu olayla birlikte o da yalan oldu.

    ama başta da belirttiğim gibi hoca ile kanlı bıçaklı da olsa bu tarz bir mahkeme kararıyla görevden ayrılmasını istemem.

    nasıl terim gittiği gün cengiz devri bitecekse, cengiz başkanlık koltuğundan kalkarsa aynı şekilde 4. ve belki de son terim devri de kapanacaktır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın