• 152
    kötüler, performansları düşük. özellikle en çok takip edilen resmi twitter hesabından konuşacak olursak, cok bozdu, öyle böyle değil,önünü alamadık yani.

    22. şampiyonlukta etkileşim alacak paylaşımlar yapılmamıştı bir kere bu önemli eksiydi. eskiden harika videolar gelirdi. o zamandan bu zamana da falcao videosu hariç elle tutulur bir şey yok. rakipler laf atar, cevap yok. bu belki yönetimin tembihlemesidir, hadi neyse. bir dönem vardı, sürekli rakiplere laf atılırdı, özbek dönemiydi. o da itici olmuştu. bu sefer de çok sessiz. ortasını bulmak lazım.

    youtube hesabına bakıyoruz, lemina'nın maç sonu açıklamaları, hoca'nın açıklamaları, bilmem kimin açıklamaları. bu videolar bir sonraki maça kadar duruyor ve neredeyse bir daha paylaşım yapılmıyor. diger maç sonrası yine bilmem kimin açıklamaları, kısır döngü böyle gidiyor. bu açıklamalar dışında hiç paylaşım yapılmayan zamanlar oluyor.

    rakipler ise youtube gündeme girecek içerikler üretiyor. ben görüyorum gündemde. umut nayır fm oynuyor, max kruse sosyal medya'dan gelen yorumları okuyor.. böyle şeyler yapıyorlar mesela.

    eskiden bizde de vardı bunlar, şimdi niye yok ki ?

    ya toparlanmalı, ya ekip değişmeli bence.
App Store'dan indirin Google Play'den alın