• 4
    moderasyon'un çeşitli üyeleri ayrı ayrı trol olduğunu tespit edip moderasyon geçmişine not etmiş bu arkadaşın. formatı da bilmiyormuş. yazarlık profili incelendiğinde de bu kanıya vardık. nitekim 1 saat içerisinde ünal aysal başlığına 5 adet entry ile flood yapmış, sözlüğün huzurunu kaçırmaya çalışmış. oylama sistemini kötüye kullandığını da gördük. seri of vermiş yazarlara.

    olması gereken oldu ve arkadaş uçtu. belki de çok daha erken uçurmalıydık ama hata yapıp kimseyi de mağdur etmek istemediğimizden bir süredir takip ediyorduk bu arkadaşı.

    akabinde uçurulduğu 88 entryli 8. nesil bir arkadaşımız tarafından gecikmeksizin fark edildi, canhıraş şekilde sözlük moderasyonu'na tepki gösterdi kendisini. durum ilginç geldi ve hesabı incelemeye aldık. kantemir ile aynı kişi olduğunu tespit ettik. çoklu hesap olması, kantemir'in üslubu sebebiyle galatasaraylı olsa bile troll kabul edilmesi dolayısıyla cengaver25'in de hesabının kapatılmasına karar verildi. ayrıca ilginçtir ki cengaver25 de kantemir'in benzeri hatalı entryler girmiş bir yazar. 88 entryde 15 hatalı entrysi var.

    bu sözlükte fikir çeşitliliği esastır. en azından sağlamaya çalıştığımız şeylerden biri budur. sözlüğün fatih terim ile birlikte üzerine en çok tartışma dönen galatasaraylısı da ünal aysal'dır. hakkındaki eleştirileri engelleme gibi bir amacımız yok olamaz da. ortada fikir özgürlüğüne dair bir kısıtlama yoktur. sadece sözlüğü korumak adına kurallar uygulanmıştır.

    saygılarımızla.
App Store'dan indirin Google Play'den alın