• 18
    bana göre as kadro ile çıkmamamız gereken karşılaşma.

    bu sene müthiş sakatlıklar yaşadık. malesef bunda afrika kupasının etkisi büyük. takım bir türlü toplanamadı. falcao da kulübü ile olan meseleler yüzünden ancak sezon başlayınca takıma katılabildi. o da hiç idmansız şekilde seneye girince kafamızı kaldırmak mümkün olmadı. tüm bunların üzerine andone ve afrika kupasında kaybettiğimiz luyindama eklendi.

    ligin ikinci devresi nefes alacaz derken saracchi de malesef sakatlar kervanına katıldı. allahtan en fazla 1 maç daha kaçırır diye düşünüyorum.

    velhasıl seri galibiyetler aldık ligde. ama malesef bu galibiyetler ölçü değil. hiç birinde akıcı bir oyun ortaya koyamadık. sadece artık pozisyon bulabiliyor ve skora gidebiliyoruz. önümüzdeki maçlarda kaliteye duyacağımı ihtiyaç çok büyük. 19/20 sezonunun 2. yarısında oynayacağımız fenerbahçe, alanya ve başakşehir deplasmanları ciddi engel olarak görünüyor.

    5 şubat 2020 alanyaspor galatasaray maçı'nda aslında hiç fena bir oyun oynamadık. alanya bizi 2-0 yendi ama biz de 5 net gol pozisyonu yaşadık. yani devre başından beri mevcut hareketlenme bu maçta da devam etti diyebiiriz. forvetsiz çıktığımız maçta gösterdiğimiz performans beni sevindirdi açıkcası. şans yanımızda olsa maçtan galibiyetle ayrılan taraf biz de olabilirdik. esas sorun bu kadarı bize yetecek mi?
App Store'dan indirin Google Play'den alın