• 346
    21. hafta sonunda puan durumundaki son 5 takımın 3'üyle(konya, kayseri, kasımpaşa) 2. yarının başındaki ilk 4 haftada oynadık. henüz ateşi çok derinden hissetmedikleri bir dönemde, kadrolarını yeni kuranlar da varken ne olursa olsun bu önemliydi.

    adım adım alt sıralara doğru giden y.malatya ile de 22. hafta oynayacağız. onları da yenersek alt sıralarla puan farkı azalır. şu an düşme hattının 4 puan üstündeki gençlerbirliği ile de kadıköy'den sonra 24. hafta evimizde oynayacağız.

    bunun anlamı şu. bu maçlar fikstürde kolay görünen maçlar fakat bunları ligin bu bölümünde yenmek, sonraki maçlar için de bu takımları ateşe atmak ve rakiplerimizle oynayacakları maçlara daha motive çıkarmak demek. tamemn domino etkisiyle, bu takımlardan bazılarının rakiplerimizden puan almasını sağlayabilir bizim bu galibiyetlerimiz.

    bizim için fikstürde son hafta oynayacağımız antalya ve 32. hafta oynayacağımız ankaragücü deplasman maçları kritik.

    dilerim bu 2 takımın da durumu o haftalar itibariyle netleşmiş olur ve bizim maçlara motivasyonları düşer.

    her şeyi hesap ediyoruz artık ki etmeliyiz, çünkü bazen şampiyonu böyle küçük detaylar belirliyor.

    mesela hesap demişken örnek vereyim,

    kupada alanyaspor'a elenirsek ve sivas antalya'yı elerse, yarı finalde sivas-alanya eşleşmesi olacak bildiğiniz gibi,

    bu maçlardan ilki olan sivas-alanya maçı 3-4-5 mart tarihlerinden birinde oynanacak ve takip eden hafta sonunda bizim sivas'ta maçımız var. bunun bizim maça etkisi olacaktır elbet. tabii sivas kupayı önemserse. biz alanya'yı elersek de 3-4 gün içinde sivas'la 2 maç yapacağız sivas'ta.

    sivas ve rıza çalımbay için şöyle de bir durum olabilir tabii, kupadan elenir ve bir anda ilk 4 dışında da kalıp çok iyi götürdüğü sezonda hiçbir şey kazanamamış olabilir.

    bu yüzden o tur maçlar oynanırken sivas düşüşe geçmiş olursa sivas türkiye kupası'nı ana hedef yapabilir. bu da bizim için zor bir deplasmanı daha kolay hale getirebilir.

    gibi.

    her puan, her gol falan değil her sarı kart bile çok kritik.
App Store'dan indirin Google Play'den alın