• 343
    sivas maçı çok güzel bir zamana denk geliyor. şu haftalarda oynamış olsaydık kötü olurdu, öyle ya da böyle sivasspor hala şampiyonluk hesapları içinde. performanslarında bir düşüş görülüyor ama yine de lider takım özgüveniyle oynuyorlar.

    bizim maça kadar büyük ihtimal 3. ya da daha gerilere düşerler. o moral motivasyon eksikliğiyle de son kurşunlarını biz atabiliriz.

    bizim durumsa, gerçekten de konyaspor ve ankaragücü maçlarında kaybedilen toplam 4 puan için umarım sezon sonunda ağlamayız. 90+'larda kaybettiğimiz o 4 puan şuanda bizi lider yapıyordu. şuanda 39 puanımız var, kalan 13 maçta minimum 10 galibiyet çıkarmalıyız. kağıt üstünde bakınca;

    malatya, gençler, gaziantep, ankaragücü, göztepe, antalya maçlarını kayıpsız geçmeliyiz zaten. buralarda yapılacak bir hata şampiyonluğa mal olur. deplasmanda oynayacağımız fenerbahçe, rize, sivas, başakşehir, alanya maçları için de 2 galibiyet 3 beraberlik benim için yeterli. düğüm yine iç sahada oynayacağımız beşiktaş ve trabzon maçlarındaki sonuçlara bağlı bana göre.
App Store'dan indirin Google Play'den alın