• 262
    şahsımın galatasaray'ı takip etmemesidir. sahsım derken kendimden bahsediyorum, baskasi anlasilmasin.*

    efendim basliyoruz sezona bismillah, 1-3-5-10-15 neyse izliyoruz. sonra takimdaki bazı aksakliklar gozume carpiyor. duzeltilebilecek seyler. karakter ve meslek geregi de eksik kusur bulma konusunda uzman olduk. hani gozune birsey batar da sinir eder falan. hani mesela tırnak kenarinda şeytan tırnağı derler, ya da deri hafiften zedelenmistir de koparmak gerekiyordur ama dürter dürter koparamazsın,illa tırnak makası gerekiyordur. hah, bak iste oyle birsey. hani aslinda değiştirilebilecek ama ısrarla degistirilemeyen birşey. umarim anlatabilmisimdir, gozume batan birsey yoksa da buyuye kapiliyorum ya da aman canim hurafedir falan diyorum.

    neyse, velhasıl kelam, ben bu sıkıntıyı hissettiğimde, maclardan keyif almamaya başladığımda bırakıyorum galatasaray'ı takip etmeyi,maclari izlemeyi, misafirlige falan gidersem telefonla falan ilgileniyorum mac falan varsa ekranda. ya da davetleri geri ceviriyorum. uzun yillardir hatta belki kendimi bildim bileli bu böyle. beni buradan taniyan arkadaslar gecen sene ve ondan onceki sene son haftalari izlemedigimi bilirler. ama totem ama sinir ama baska seyler.

    siz bana sorun, ben maclari izlemeyi biraktiysam o sene galatasaray sampiyon. yok izliyorsam son haftalar ozellikle zaten sampiyonluk ya gitmistir, ya da gidecektir. bakalim bu sene devre arasinda biraktim. yeni transferleri bile merak etmedim desem yeridir. zarari yok sevdigimiz goklere yukselsin de, biz uzaktan sevmesini de biliriz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın