resim
Jean Michaël Seri
Takım:Hull
Mevki:Ön Libero
Yaş:32
Boy:1.68
Uyruk:Fildişi Sahili
  • 1471
    galatasaray sözlük linç ekibi iş başında. topla çıkıyoruz. seri dışında takımda orada oynacak bir adam yok. lemina’yı koy oraya aynı şekilde bir kaç kete hata yapar. keza ki lemina başakşehir maçında topu kaptırdı ve yedik.

    hoca pasla çıkın. stoperler oyuna girsin istiyor. niye?ayagı temiz marcao ve orta sahadan kırma stoper donk,sert ve ileriye pas atabilir. bizim elimizde sorloth yok. top atalım,yere indirsin yerleşelim anlamımdan. ondan dolayı pasla çıkıyoruz.

    bir kere maçları izleyin,inanılmaz koşuyor ve alan kapatıyor. kaç kere öne prese gitti. i seri yerine ömer orada her topu ezer. seri,takımın pas mekanizması. lemina stoperlerin içine girince,seri merkezde tek kalıyor ve kanattan feghouli ile ömer yanına gelip pas istasyonu oluyor. bunu görememek için kör olmak lazım. bu adam topu ayağına aldığında herkes hareketlenmek zorunda.

    seri süper bir adam değil ama belhanda ile ömeri o pozisyonda yer. esasında hoca,devre arası orta saha istedi. çünkü seri her maç oynamaz. sakatlanır,ceza görür. yerine oynacak adamın yok.

    seri biraz sakin ve motive edilmesi lazım. o zaman daha çok verimli olur. taraftar olarak evimizde ki maçlarda en azından bunu hissetsin.

    (bkz: 9 şubat 2020 kasımpaşa galatasaray maçı)
App Store'dan indirin Google Play'den alın